Aanbevelingen

Onze klanten en partners zijn uitgesproken over de samenwerking met EMC. En daar zijn wij trots op. Graag delen wij hun ervaringen en verhalen. Heeft u naar aanleiding van deze testimonials vragen over wat wij voor u als bedrijf kunnen betekenen? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij staan graag persoonlijk voor u klaar.

 

Neem contact op

Paul Megens, Hoofd inkoop De Meeuw

Paul Megens, Hoofd inkoop De Meeuw

“EMC is het aanspreekpunt voor gas en elektra bij De Meeuw. De partnerrelatie die wij hebben met EMC is geijkt op ontzorgen. Omdat we voorheen zelf deze contacten onderhielden met de leveranciers, overtreft de samenwerking met EMC al onze verwachtingen.

 

Wanneer u zicht wilt focussen op uw eigen core-business en het coördineren van de nutsvoorzieningen wilt uitbesteden aan een expert, raad ik EMC zeker aan.”

Wilma Faijaars - Concernhoofd FI&A en Concerncontroller bij WVS

Wilma Faijaars - Concernhoofd FI&A en Concerncontroller bij WVS

“Wij raden EMC aan vanwege hun goed adviezen, gedegen procesbeheersing en het warme contact. Voor WVS verzorgt (ontzorgt) EMC de aanbestedingstrajecten en het contractmanagement. De verwachting die wij hadden in de samenwerking was voornamelijk ondersteuning op deze gebieden.

 

Deze verwachting is vervuld, maar ook overtroffen doordat zij hun gedegen jarenlange kennis en ervaring de markt goed kennen. Hierdoor zijn de aanbestedingen naar een hogen niveau getild.”

Mike Oomen, Strategisch Inkoop bij VDL Groep bv

Mike Oomen, Strategisch Inkoop bij VDL Groep bv

“De afgelopen jaren heeft VDL al meerdere diensten afgenomen bij EMC en doet dit nog steeds naar alle tevredenheid. Denk hierbij aan: RFI / RFQ processen m.b.t. energie inkoop (gas en elektra), maar ook het VDL wagenpark, implementatie van een merken- en brandstofbeleid, het verkrijgen van hogere kortingen, maar ook prijsafspraken v.w.b. reparatie onderhoud banden, en restwaarde garanties. En niet te vergeten afspraken op gebied van kantine benodigdheden waarbij de top 800 artikelen geleverd worden tegen nettoprijzen, rekening houdende met de HACCP.

 

Vooraf waren de verwachtingen enigszins sceptisch ivm de organisatiegrootte van EMC, maar meer dan content met de resultaten en doorlooptijden van de verschillende projecten.
Wij raden EMC van harte aan als de solide, kleine, no nonsens organisatie als expert op enkele commodity’s. Dus geen generalist die zegt alles te kunnen, maar echt uitblinkt met kennis en kunde. Wij geven EMC een 8! En weten zeker dat we snel doorgroeien naar een 9.”

Peter van der Mee, Manager middelen bij Concern voor Werk

Peter van der Mee, Manager middelen bij Concern voor Werk

“Concern voor Werk maakt voornamelijk gebruik van de diensten van EMC wanneer er voor inkoop een aanbesteding noodzakelijk is. Daarnaast nog voor overige inkopen om zo te profiteren van schaalvoordelen. Onze verwachting bij het aangaan van de samenwerking was het volledig ontzorgt worden op dergelijke trajecten. En dit is prima gelukt.

 

EMC heeft goede kennis van zaken, communiceert helder en houdt van korte lijnen. Daarnaast gunnen wij anderen ook de uitgewerkte adviezen van EMC. Een verbeterpunt is dat het EMC zich nog veel beter mag profileren in de markt, laat je betrouwbaarheid en kwaliteit zien! Wij hopen in de toekomst nog veel voor elkaar te kunnen en mogen betekenen.”

Leonie Reinders, Directeur bij Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland

Leonie Reinders, Directeur bij Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland

“Als branchevereniging werken wij al een aantal jaren samen met EMC. Onze leden kopen onder andere bedrijfsauto’s, energie en telefonie in via EMC. Als vereniging bestaan wij uit een klein team en hebben zo te weinig middelen om ons met inkoop bezig te houden. EMC neemt dit grotendeels over en dit voldoet volledig aan onze verwachtingen.

 

Wij raden ECM van harte aan. De samenwerking verloopt uitermate prettig en de afspraken kloppen bij ons.”

Bart van Dorst, Inkoper bij ERGON

Bart van Dorst, Inkoper bij ERGON

‘EMC begeleidt Ergon bij aanbestedingen. Wij verwachten een proactieve houding, ruime kennis op het gebied van aanbestedingsrecht en een brede marktkennis. EMC voldoet aan deze criteria. Wij raden EMC bij anderen aan omdat door hun begeleiding aanbestedingen rechtmatig worden gegund waarvbij leveranciers match en kostenbesparing overeind blijven.’

Hubert Baardemans, CFO bij Het Goed

Hubert Baardemans, CFO bij Het Goed

‘EMC begeleid en ondersteund bij Het Goed de inkopen van diverse producten en diensten. Denk hierbij aan Auto’s, Energie en Arbo. Het Goed verwacht van een dergelijk partner als EMC dat inbreng van vooronderzoek en kennis leiden tot kostenbesparingen en een betere prijs/kwaliteitverhouding. Dit vervult EMC tot op heden.’

 

‘Zij werken en communiceren op een prettige wijze. Zonder bla, bla. Op de vraag wat er beter kan, kunnen we alleen maar antwoorden dat voor ons gevoel de deur altijd opstaan. Dus indien er zaken beter kunnen, ligt dat meer aan het door ons bespreekbaar maken of aankaarten van punten en of het doen van (eigen) huiswerk.’

Monique Billekens - manager P&O bij MTB Maastricht

Monique Billekens - manager P&O bij MTB Maastricht

‘Voor de ondersteuning en aanbesteding van een nieuwe arbodienst heeft MTB Maastrischt samengewerkt met EMC. Van andere partijen kregen wij positieve reacties vooraf en deze ervaring delen wij in onze samenwerking. Hierdoor werd er volledig aan de verwachtging voldaan.’

‘EMC heeft een goede kennis van de markt, is bertouwbaar, bereikbaar en geeft goed advies. Daarnaast stellen zij kritische vragen. Ook hebben zij hun gegevens op orde en onvingen wij een goed benchmark op het gebied van verzuimcijfers.’

‘Wij raden EMC aan om te blijven spiegelen hoe de dienstverlening na een aanbesteding wordt ervaren door de klant. De informatie blijft cruciaal voor partijen die eenzelfde traject gaan volgen.’

Gert-Jan Dekker, Directeur Bestuurder - Rataplan

Gert-Jan Dekker, Directeur Bestuurder - Rataplan

‘EMC regelt voor ons de inkoop van energie, telefonie en het wagenpark. Vooral de energie en telefonie hebben ons veel voordeel opgeleverd. Daarnaast is EMC meedenkend en zoekt voor zijn cliënten maximaal voordeel en ontzorging. In het verleden zijn er wat miscommunicaties geweest, inmiddels zien we dat er veel veranderd is en zijn we blij met de huidige samenwerking.’

Claire Jansen-Druijts, Hoofd Facilitaire zaken bij Diamant Groep.

Claire Jansen-Druijts, Hoofd Facilitaire zaken bij Diamant Groep.

“In de afgelopen jaren hebben wij meerdere Europese aanbestedingen laten uitvoeren door EMC. Onder andere diverse groenvoorzieningen, HR applicatie en inhuur flexibele krachten. EMC denkt mee vanuit de klant, heeft veel ervaring op aanbestedingsbeleid en staan altijd open voor aanverwante vragen. Wij raden EMC van harte aan bij ondersteuning van aanbestedingen.”

Fiona van Erp, Manager Facilitaire Dienstverlening bij Werkse!

Fiona van Erp, Manager Facilitaire Dienstverlening bij Werkse!

“In 2020 heeft Werkse! deelgenomen aan de Europese aanbesteding Bedrijf restauratieve voorzieningen. We hebben hierbij ook deelgenomen aan de projectgroep en daarmee input kunnen leveren omtrent de inhoud van de aanbesteding alsmede de in de keuze van de uitvoerende partij. Daarnaast heeft EMC ons in voorafgaande jaren bij andere contracten en of aanbestedingen bijgestaan.”

 

“De verwachting was dat EMC het traject van A tot Z zou begeleiden en deelnemers zou adviseren; dit hebben zij goed gedaan. Tevens hebben ze laten zien dat de uitvraag waar mogelijk op maat wordt gemaakt door andere/aangescherpte eisen in het PVE (bijv. frequenter tussentijds evalueren en een korter 1e contract met meerdere jaren verlenging) te benoemen.”

 

“EMC is ter zake kundig en kan je daarmee van goed advies voorzien. Ze zijn een prettige gespreks- en sparringpartner, is betrokken en zoekt mee naar het beste traject en invulling van het contract. We worden goed op de hoogte gehouden en tijdig geïnformeerd over mogelijke trajecten waar je aan zou kunnen deelnemen en wanneer lopende contracten aflopen of verlengd dienen te worden. Verder is men goed bereikbaar en kun je terecht voor allerhande vragen.”

 

“Werkse! ervaart de samenwerking als zeer prettig en hoopt dit zo voort te kunnen zetten”

Gemeente 's-Hertogenbosch, Weener XL

Gemeente 's-Hertogenbosch, Weener XL

De professionele ondersteuning van Erik van Euro Management Consultants was van onschatbare waarde bij onze recente aanbesteding voor de Arbodienst bij Weener XL. Zijn grondige expertise en toewijding hebben een cruciale rol gespeeld in het succes van het aanbestedingsproject. Erik heeft bewezen resultaatgericht en betrouwbaar te zijn en daarom beveel ik de uitstekende dienstverlening van harte aan.

V. Eugenia – Teammanager team Ontwikkeling en Begeleiding

Gemeente Heerlen

Gemeente Heerlen

Wij hebben onlangs voor de tweede keer gebruikt gemaakt van de diensten van Euro Management Consultants (EMC). Beide keren heeft EMC onze aanbesteding voor een nieuwe Arbodienst begeleid en ondersteund. EMC heeft ons gedurende het traject ontzorgd en ons bijgestaan met raad en daad. De handelwijze kenmerkt zich door zorgvuldigheid, marktkennis en een goede procesbeheersing. Ik kan EMC alleen maar aanbevelen.

P. Pletzers – Teammanager Personeel en Organisatie

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u mogen betekenen!

Neem contact op

INTEGRALE INKOOPDIENSTVERLENING

Van advies tot en met uitvoering en contractmanagement

EXPERT IN AANBESTEDEN

Met de jarenlange ervaring van toen en kennis van nu

KWALITEIT

In expertise, dienstverlening en persoonlijke benadering

TRANSPARANT

Geen onvoorziene kosten & eerlijke dienstverlening

INTEGRALE INKOOPDIENSTVERLENING

Van advies tot en met uitvoering en contractmanagement

EXPERT IN AANBESTEDEN

Met de jarenlange ervaring van toen en kennis van nu

KWALITEIT

In expertise, dienstverlening en persoonlijke benadering

TRANSPARANT

Geen onvoorziene kosten & eerlijke dienstverlening