Collectieve inkoop energie

 

Het collectief inkopen van energie is een specialisme wat EMC zich eigen heeft gemaakt. EMC koopt de energie op een unieke manier voor haar klanten in. Door rechtstreeks op de termijnmarkt in te kopen, wordt de dagprijs van het benodigde volume betaald.

 

Collectieve inkoop gas

 

De prijsvorming op het gebied van gas heeft zich voornamelijk laten ontwikkelen door de prijsontwikkeling bij emissierechten. Door deze schommelingen secuur in de gaten te houden, schat EMC in op het juiste moment gas in te kopen. De rapportages die uit deze analyses naar voren komen worden gedeeld met de opdrachtgevers van EMC.

 

Collectieve inkoop Elektriciteit

 

De eerdergenoemde rapportage bevat een uiteenzetting van de gas, elektriciteits- en grondstofprijzen. Op deze manier is een combinatie van het collectief inkopen op de meest voordelige manier in te schatten.

 

Voor elektriciteit houdt EMC rekening met uw wensen op het gebied van duurzaamheid. Uw keuze in groene of grijze energie is leidend. Daarnaast is een doorsplitsing in de bron van de groene energie uiteraard mogelijk. Ook hier blijft collectieve inkoop voordeliger waardoor het gunstig is om met uw bedrijf over te stappen op een volledige groene bron.

 

 

Neem vrijblijvend contact op