Sociaal welzijn

 

Preventief aanpakken van verzuim binnen uw organisatie is voorbereid zijn op de toekomst. Elke organisatie heeft te maken met verzuim en ieder gaat er op zijn eigen manier mee om.

 

Door uw medewerkers  in te zetten op de juiste kwaliteiten en kennis te geven van hoe hun privé en werk balans het beste te behouden, is het sociaal welzijn binnen uw organisatie gezond en uw medewerkers (veelal) tevreden.

 

Wensen en eisen

 

Waar u er op vastloopt wanneer het om het sociale welzijn van uw organisatie gaat, kan heel anders zijn dan het organisatie wat naast u zit. Wij van EMC vinden het belangrijk dat er dieper op uw vraag ingegaan wordt. Met de benchmark kennis die wij in huis hebben en onze partners die gespecialiseerd zijn in het welzijn van bedrijven, zijn wij in staat om een analyse te maken van uw huidige situatie, waar u naartoe wilt en wat hiervoor nodig is om er te komen.

 

Ondersteunend met het inzichtelijk maken van doelen en leerpunten faciliteren wij de perfecte trainingen passend bij uw wensen en eisen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw organisatie te voorzien van de juiste tools.

 

 

Neem contact op voor een analyse op maat