BRV

 

BRV, oftewel Bedrijf Restauratieve Voorzieningen, is de verzamelnaam voor de catering, voedingsdiensten en automatenbeheer binnen uw bedrijf. Het moment voor uw medewerker om een kop koffie te kunnen pakken of even te genieten van een welverdiende lunch.

 

Het juist aanbesteden van deze facilitaire dienst binnen uw bedrijf is van groot belang. Wellicht hecht u waarde aan gezonde voedingsvoorschriften of specifieke levering van koffiebonen. Welke wensen en eisen u heeft op dit gebied is aan u, wij zorgen voor het uitzetten van deze opdracht naar potentiele leveranciers.

 

Werken met specialisten

 

Het voordeel van uitbesteden van de BRV binnen uw bedrijf is dat u met specialisten samenwerkt. Zij zorgen voor de innerlijke mens van uw medewerker. Daarnaast wordt er personeel ingezet wat opgeleid is met de laatste codes van de horeca en een vriendelijke glimlach achter de counter. Ook in kleinere bedrijven het uitbesteden van BRV waard. Een goedgevulde automaat is altijd welkom wanneer de middagdip zijn intrede doet.

 

EMC heeft op het gebied van BRV ruime kennis en denkt met u mee over de nodige wensen en eisen. Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan.

 

 

Neem contact op